dinsdag 27 februari 2018

Op zoek naar geluk in Leuven

Als eerst kwamen we twee vriendinnen tegen in Leuven die elkaar al zo'n 10 jaar niet meer hebben gezien, ongelofelijk toch. Gelukkig zien ze elkaar nu weer. Uiteraard hebben ze nu heel wat bij te praten, daarom gaan ze nu gezellig een tasje koffie drinken. 

Daarna kwamen we Sofie tegen, die gisteren met haar zoontje die autisme heeft in de Panos was gaan eten. Dat vond ze heel tof, want het is niet altijd even makkelijk om iets samen met haar zoontje te gaan doen. Omdat haar zoontje autisme heeft is hij vaak heel wild en dat was hij vandaag niet, daarom was Sofie heel trots op hem.

An heeft een stiefdochter die jarig is, daarom was ze vandaag in Leuven en kocht ze een nieuwe pyjama voor de verjaardag van haar stiefdochter. Dat vond ze wel belangrijk omdat ze een goede band heeft met haar stiefdochter. Hopelijk is ze er blij mee!

De volgende die we zagen was Arnette, zij is leerkracht, ze geeft mens en maatschappij en godsdienst. Vandaag heeft ze al les gegeven het viel allemaal goed mee, haar leerlingen hadden zich goed gedragen en haar lessen waren goed voorbereid. Dat vond ze super leuk.

Marie had vandaag een dagje vrij genomen om even wat tijd voor zichzelf te hebben. Dat deed ze omdat ze dit week-end heel hard gewerkt heeft. Nu gaat ze dus gezellig wat shoppen, iets drinken en iets eten.

Maar Sara vond de les vandaag wel leuk, omdat ze de leerstof al een keer eerder gezien had. Daardoor begreep ze het snel.

Natuurlijk zijn er ook mensen die kunnen genieten van de kleine dingen, zoals Marie-Julie die net als veel mensen wel kan genieten van eens lekker lang uit te slapen of Christianne die kan genieten van eens in de buitenlucht te wandelen zonder al te veel aan haar hoofd te hebben.

Lola Van Ham en Roos Bolt






























Geen opmerkingen:

Een reactie posten